Apple garanti uzatma ne kadar?

AppleCare+ çoğu iPhone telefon için 129$, iPhone SE modeli için 99$ fiyata sahip fakat programa kaydolunduğu takdirde cihazların garanti süresini satın alındığı tarihten itibaren iki yıla çıkardığı gibi ilave olarak da iki defalığına hasar onarım imkânı sunuyor.

Apple 1 yıllık sınırlı garanti ne demek?

Apple, orijinal pakette yer alan Apple markalı iPhone, iPad veya iPod donanımları ile aksesuarlarını (“Apple Ürünü”), Apple'ın yayımlanan kullanım kılavuzlarına uygun kullanılmaları halinde, ürünün perakende olarak son kullanıcı alıcı tarafından satın alınmasından itibaren BİR (1) YIL süre ile (“Garanti Süresi”) …

Apple Telefonumu garantiye nasıl gönderebilirim?

Bir servis yerine giderken aşağıdakileri yanınızda götürmeyi unutmayın:

  1. Satın alma makbuzunuz (varsa); servis işleminiz için satın alma belgesine ihtiyaç duyulabilir.
  2. Aygıtınız ve yardıma ihtiyaç duyduğunuz tüm aksesuarlar.
  3. Nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport gibi resmi bir kimlik belgesi.

Oct 2, 2021

Garantisi bitmiş iPhone değişim yapılır mı?

Ülkemizde garantisi olan, yutdışından alınmış iPhone'ların ücretli veya ücretsiz değişimi sorun olmamaktadır.

Apple garanti uzatma var mı?

Çoğu Apple aygıtı, sınırlı garanti ve 90 güne kadar ek destek ile birlikte sunulur. Aygıtınız uygunsa, ek garanti kapsamı için AppleCare+ planı veya AppleCare Protection Plan satın alabilirsiniz.

AppleCare fiyatı ne kadar?

iPhone 7 ve iPhone 8: 149 Euro. iPhone Xr, iPhone 8 Plus ve iPhone 7 Plus: 169 Euro. iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone X: 229 Euro. iPod: 59 euro.

Apple sınırlı garanti neyi kapsar?

Türki̇ye. Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı üretici garantisidir. İşbu garanti, uygun olmayan mallar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, Türkiye'deki tüketici kanunu ile sağlanan haklardan bağımsız haklar sunar.