İlk Aşk filmi nerede çekildi?

İlk Aşk filminin çekimleri İzmir'in Foça ilçesinde tamamlanmıştır. Film, 2006 yılında vizyona girmiştir.

İlk Aşk nasıl bir film?

Oldukça monoton, sürekli tekrar eden bir film olmuş. Bir filmde çocuk oyuncuların da ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördüm, çok vasattı… Gönderilmemiş mektuplardan sonra izlediğim en kopuk Türk filmi diyorum, emeğe, oyunculara yazık olmuş…

İlk Aşk kimin filmi?

Bu hafta vizyona giren 3 Türk filminden gişe potansiyeli en yüksek olanı İlk Aşk, özellikle televizyon için yaptığı işlerle tanınan Nihat Durak'ın 1996 yapımı Yaban'dan sonra gerçekleştirdiği ilk uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyor.

İlk Aşk filmi ne zaman çekildi?

İlk Aşk, 2006 yapımı bir Türk filmi.

Çetin Tekindor un ilk aşk filmi nerede çekildi?

İLK AŞK FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? 11 Ağustos 2006 tarihinde çekimlerine başlanan İlk Aşk filmi İzmir'in Eki Foça ve Yeni Foça ilçelerinde tamamlandı. Eski Foça'nın soklakları 90'lı yıllara uyarlanan İlk Aşk filmi 17 Kasım 2006 vizyona girdi.

Babam ve Oğlum filmi nerede çekildi?

Film, Türkiye'de 3.500.000 izleyici sınırını aştı. Filmin çekimleri İzmir (Seferihisar), Balıkesir (Ayvalık) ve İstanbul'da gerçekleştirildi.

Ilk aşk Ege kim?

Arifoğulları ailesinin en küçüğü Arif Ege (Raffaele Çedolini) ise çocukluktan ergenliğe geçiş sürecinde ilk aşk sancıları çekmektedir. Büyük dede Arif Arifoğlu'nun ölümü yıllardır saklanan sırların ortaya çıkmasına yol açar. Ailenin ortanca oğlu Asaf (Çetin Tekindor) 40 yıl önce Kore Savaşı'na gitmiştir.