Japonya Türklerden vize istiyor mu?

Türkiye ile Japonya arasındaki "Vize Muafiyet Anlaşması" uyarınca, turizm ve iş ziyareti amacıyla Japonya'ya seyahat eden vatandaşlarımız 3 ay süreyle vizeden muaftır.

Japonya vizesi kaç TL?

Japonya Vize Ücreti Japonya genel giriş vize ücreti 190 TL, çoklu giriş vize ücreti 375 TL'dir.

Japonya Tokyo vize istiyor mu?

Turistik, eğlence, dinlence ve benzeri amaçlarla gerçekleştirilecek ve 90 güne kadar olan Japonya seyahatlerinde vize alınması gerekliliği yoktur.

Japonya hangi ülkelere vize istiyor?

Japonya vatandaşları Avrupa Birliği üyesi ülkelerine (28 ülke), ABD, Kanada, Çin, Avustralya ve Yeni Zelanda'ya da vizesiz seyahat edebilme hakkına sahiptirler.

Japonya Türk turist kabul ediyor mu?

Dışişleri Bakanlığı Türkiye ile Japonya arasındaki "Vize Muafiyet Anlaşması" uyarınca, turizm ve iş ziyareti amacıyla Japonya'ya seyahat eden vatandaşlarımız 3 ay süreyle vizeden muaftır.

Japonya gitmek için ne gerekli?

Japonya'ya Gitmek İçin Gerekli Evraklar

  • Pasaport.
  • 1 adet fotoğraf.
  • Uygunluk belgesi.
  • Taahhütname fotokopisi (Japonya'da bağlantılı olunan kurumlar; öğrenci ise eğitim kurumundan, iş ziyareti için çalışılan şirketten, aile vizesi için eşin çalıştığı şirket)
  • Seyahat sağlık sigortası (Opsiyonel)

Japonya’ya uçak bileti kaç TL?

Japonya uçuşu ile ilgili bilgiler Ucuz Japonya uçak bileti mi arıyorsunuz? Önümüzdeki 3 aylık dönemde Ankara Japonya 6.998 TL, Diyarbakır Japonya 7.110 TL ve İstanbul Japonya 8.335 TL.